Το Bet Maker είναι ένα ισχυρό εργαλείο εξατομίκευσης που επιτρέπει στους παίκτες να συμπεριλαμβάνουν σε ένα παρολί επιλογές ίδιου γεγονότος που δεν ήταν πριν διαθέσιμες.

Όταν κάνετε μια αρχική μονή επιλογή, το Bet Maker προσφέρει αυτόματα μια ασύγκριτη σειρά πρόσθετων αγορών για το εν λόγω γεγονός, με άμεση τιμολόγηση παρολί και στοιχηματισμό με ένα κλικ, εξαλείφοντας την ανάγκη πρόσβασης στο δελτίο στοιχήματος.

Το Bet Maker έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει την εύκολη δημιουργία παρολί από μια σειρά αγορών, που περιλαμβάνουν το Τελικό, το 1ο ημίχρονο, το 2ο ημίχρονο, τα Γκολ, τα Κόρνερ, τις Κάρτες, τους Σκόρερ και τις Ειδικές Επιλογές, με διαθέσιμες επιλογές ομαδοποιημένες ξεκάθαρα για γρήγορη πλοήγηση και τοποθέτηση στοιχημάτων.

Πώς να δημιουργήσετε το Bet Maker

1. Πλοηγηθείτε στο επιθυμητό γεγονός όπου, εάν ισχύει, το κουμπί ενεργοποίησης του Bet Maker θα εμφανιστεί πάνω από τις ομάδες αγοράς.

2. Κάνετε κλικ στο κουμπί "Δημιουργία Bet Maker" και το αυτόματο φιλτράρισμα των κατάλληλων αγορών θα πραγματοποιηθεί αμέσως.

3. Κάνετε έως και 6 επιλογές από τις προσφερόμενες αγορές για να δημιουργήσετε το Bet Maker. Ένα μήνυμα μη κατάλληλης επιλογής θα εμφανιστεί εάν γίνει κάποια τέτοια επιλογή.

4. Καθώς γίνονται οι επιλογές, οι αποδόσεις του Bet Maker υπολογίζονται αυτόματα στο widget γρήγορου στοιχήματος στο κάτω μέρος της οθόνης. Ο χρήστης μπορεί να μετακινηθεί προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για να δει τις λεπτομέρειες κάθε επιλογής καθώς και την επιλογή κατάργησης της κάθε μιας.

5. Εισάγετε το επιθυμητό ποντάρισμα, βλέποντας την πιθανή επιστροφή του Bet Maker.

6. Μόλις εισάγετε το επιθυμητό ποσό πονταρίσματος, κάντε κλικ στο κουμπί "Τοποθέτηση Bet Maker" για να τοποθετήσετε το Bet Maker.

7. Το Bet Maker γίνεται αποδεκτό αυτόματα και η απόδειξη του στοιχήματος εμφανίζεται στην οθόνη.

Όροι και Συνθήκες 

Ρυθμίσεις

Επιλογή γλώσσας

Στυλ αποδόσεων:

Ζώνη ώρας

Bet Maker - Όροι και Συνθήκες
(Πίσω)

  • Η επιλογή του bet maker είναι διαθέσιμη για pre-game & live γεγονότα στο Ποδόσφαιρο και για pre-game γεγονότα στο Μπάσκετ.
  • Το Bet Maker μπορεί να τοποθετηθεί μόνο ως μονό στοίχημα και δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες αγορές.
  • Το Bet Maker δεν είναι κατάλληλο για cash out.
  • Το Bet Maker είναι διαθέσιμο μόνο σε κινητά και επιφάνεια εργασίας.
  • Το στοίχημα που έχει τοποθετηθεί στο multiplayer του Bet Maker δεν θα είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε απαίτηση rollover του πριμ.
  • Το Bet Maker ισχύει για την κανονική διάρκεια του αγώνα, εξαιρουμένων των καθυστερήσεων και των πέναλτι.
  • Ο μέγιστος αριθμός επιλογών που μπορούν να προστεθούν στο Bet Maker είναι 6.
  • Εάν μια επιλογή στο Bet Maker είναι άκυρη ή ματαιωθεί, το Bet Maker θα ακυρωθεί.
  • Το NetBet Σπορ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τον διακανονισμό του Bet Maker αν κάποια από τις επιλογές διευθετηθεί εσφαλμένα.
  • Το NetBet Σπορ διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει το Bet Maker από οποιοδήποτε γεγονός για οποιονδήποτε λόγο.